På alla turer (förutom picknick) tillkommer mat och dryck till biljettpriset. Detta betalas på båten utifrån restaurangens prislista.

Buffé

På bufféturerna serveras en varierad buffé. Till efterrätt ingår ex. äppelpaj med vaniljvisp eller någon annan för dagen smaskig efterrätt, kaffe eller te finns till detta.

Räkfrossa

Vi serverar fina oskalade kokta räkor i 70-90 storlek för fritt intagande. Till detta serveras 2 olika sorters Aioli och Painrichbröd. Till efterrätt serveras säsongens efterrätt ex. Äppelpaj med vaniljvisp. Givetvis finns kaffe eller te till detta. Under vissa räkfrossor (när säsongen tillåter) serveras även kräftor till räkorna, då med ett förutbestämt antal kräftor per person men givetvis fri mängd räkor!

Allergiinfo

Det finns laktos och glutenfria alternativ på buffen/räkfrossan då det gäller smör och bröd samt en del av såserna. Föranmäl gärna andra typer av allergier så ska vi försöka möta era önskemål. Alla önskemål/allergier har vi inte möjlighet att tillgodose men vi gör vårt bästa. Luftburna allergier kan vi aldrig garantera ombord då andra passagerare kan medföra ex. nötter.

Mat vid charter

Alla typer av mat kan förbeställas vid charterbokning av grupper, vi kan erbjuda allt från en skärgårdstallrik till en komplett skärgårdsbuffe eller varför inte en räkmacka med handskalade räkor? Varför inte ta en eftermiddagstur med nybakta Wienerbröd och nybryggt kaffe?

Vi löser det mesta bara vi får förbokning.