Köp biljett

I den mån myndigheterna tillåter det så kommer vi att anpassa turerna för 2021 års säsong och köra dem. Turlistan nedan kommer att uppdateras efter hand som riktlinjerna ändras. Tills vidare kan man alltid köpa presentkort som sedan går att lösa in mot biljetter.

Biljetterna gäller för båtresan och en plats i salongen men inkluderar inte mat och dryck, vilket alltid tillkommer för buffé- och räkturer. Detta betalas på båten direkt till restaurangen utifrån prislista där.

Vi gör inga återköp av biljetter!

Nyhet för i år är att på picknickturerna kommer det att finnas möjlighet att förbeställa picknickkorgar med olika innehåll. Det finns allt från Räksmörgåsar till Wienerbröd med nybryggt kaffe att förbeställa!

Givetvis kvarstår möjligheten att på picknickkryssningarna även i år ta med sig det man vill själv vill fika/äta/dricka och till detta egna tallrikar, glas och bestick. Varför inte ta med favoritsmörgåstårtan och köp nybryggt kaffe ombord!

Biljetterna garanterar en sittplats, men då vi har fast monterade bord och stolar så kan vi inte möblera om i salongen, utan personalen pusslar ihop sittplatser på bästa sätt.