Menyer

Mat och plats måste för beställas genom att boka på vår hemsida eller ringa restaurangen på tel. 073–843 14 48 (gäller ej picknickturer)

Räckbuffé alla onsdagar 1 juni–14 september 210 kr.
Buffé torsdagar och fredagar 210 kr.

À la carte

Förrätter

Räktoast Warpen
Marinerad kallrökt
lax med äggröra.

Varmrätter

Pepparlax med Hjortronmajonäs
Kokt potatis, grönsallad

Rimmad lax med dillstuvad potatis
Grönsallad

Klassisk Ångbåtsbiff Warpen
Serveras med stekt potatis, inlagd gurka, gelé, stekt lök och grönsallad.

Baconlindad kycklingfilé
Serveras med en gräddig Dijonsenapsås med vitlök, strimlad gurka och gräslök, grönsallad kokt potatis.

Dessert

Hjortronparfait med rullrån och vispad grädde
Vaniljglass med jordgubbar och grädde.

Priser – sallad, smör, bröd och kaffe ingår i alla rätter.

1 rätt 150 kr
2 rätter 200 kr
3 rätter 240 kr

För de små

Köttbullar med mos 50 kr
Pannkaka med sylt och grädde 50 kr.

OBS – färdbiljett ingår ej i dessa priser. Se separat prislista.